Nuoret (alle 37 v.) jäsenet

Hei nuori!
Voit olla yhteydessä yhdistyksemme hallitukseen ja vapaa-aikatoimikuntaan

Ammattiliitto Jyty ja sen jäsenyhdistykset järjestävät nuorille aikuisille ja opiskelijoille suunnattua alue- ja paikallistoimintaa, johon on helppo osallistua oman elämäntilanteen ja asuinpaikkakunnan mukaan.

Haluamme myös tukea nuoria aikuisia ja opiskelijoita heidän ammattiyhdistysharrastuksessaan. Jytyssä ja jäsenyhdistyksissä annetaan mahdollisuuksia oppia, onnistua ja osallistua.

Jyty on näköisesi ja kuuloisesi ammattiliitto

Mukavaa alkanutta vuotta 2021!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, todetaan vanhassa sananlaskussa. Tämä pätee myös Ammattiliitto Jytyn nuorten jäsenten toimintaan. Tässä uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista asioista, tulevista tapahtumista sekä ennen kaikkea alueiden nuoriso- ja opiskelijavastaavien hausta, joka käynnistyy tänään 5.2. ja päättyy 19.2.2021.

Uutiskirje 5.2.2021 lue tästä linkistä

PDF-tiedostoKyselyn tulokset 2020 Nuoret.pdf (1.0 MB)
Tässä koko Suomen Jyty nuorten vastauksia miten tehostaa toimintaa.
PDF-tiedostoItä-Suomen nuoret jäsenet 2020_Perusraportti.pdf (299 kB)