Opiskelijajäsen

Opiskelija asema on Jytyssä vahva

Opiskelijajäsenyys on tarkoitettu ensimmäistä kertaa jytyläiseen yhdistykseen liittyvälle päätoimiselle tutkinto-opiskelijalle.

Opiskelu tulkitaan usein tulevaisuuteen valmistautumiseksi. Opiskelijan on yhtä tärkeää olla ammattiliiton jäsen kuin työntekijänkin. Siksi Jyty tarjoaa opiskelijajäsenilleen täyden jäsenyyden.

Me – Jyty – olemme moniammatillinen yhteisö

Olemme kaikki tasavertaisia päätöksissämme. Meille kuuluvat samat jäsenedut ja -palvelut. Ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta Jyty kehittyy yhteisten etujemme edistäjänä työmarkkinoilla ja työmarkkinoille tultaessa.

Opiskelijajäsenmaksua ei peritä yhdistyksen opiskelijajäseniltä. 

Jos työskentelet säännöllisesti opintojesi ohella (esim. kesätyö), maksat yhdistyksesi jäsenmaksun samalla tavoin kuin me muutkin jäsenet. jäsenmaksusi on verovähennyskelpoinen. Jäsenmaksuusi sisältyy Jytyn työttömyyskassan jäsenmaksu, eikä sinun tarvitse maksaa opiskelijajäsenmaksua enää erikseen. Maksamalla yhdistyksesi jäsenmaksun ja ilmoittamalla työskentelystäsi sähköisessä jäsenpalvelussamme kerrytät itsellesi arvokasta oikeutta ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan. Se on aina peruspäivärahaa parempi vakuutuksen kaltainen tuki työttömyystilanteissa. Siitä ei voi huolehtia jälkikäteen, mutta sen voi kerryttää etukäteen omaksi turvakseen.

Saat lisätietoja Jyty Kouvola ry:n jäsensihteeriltä:

Veli-Pekka Hämäläinen

P. 040 488 4228