Jäsenet kertovat

Yhdistys ei ole vain sen hallitus vaan yhdistyksen kantava voima ovat sen jäsenet! Täällä julkaisemme jäsentemme mietteitä ja ajatuksia yhdistyksestämme.

Monipuoliset edut ja aktiivinen yhteisö houkutteli Jytyyn

Ammattiliittoon kuuluminen on ollut minulle aina itsestään selvä asia. Aloitin jo opiskeluaikoina. Jyty on nyt kolmas liitto, johon kuulun. Liitto on vaihtunut ammatin tai työtehtävien muutoksien vuoksi.

Jytyyn vaihdoin lähinnä siksi, että samalla alalla työskentelevät työtoverini kertoivat aina Jytyn mukavista tapahtumista ja matkoista, joita olivat tehneet, ja joita oli taas tulossa. Koin itseni ulkopuoliseksi, ja silloiseen liittoon kuuluminen ei oikeastaan antanut minulle muuta, kuin määräaikaisissa työsuhteissa ansiosidonnaisen päivärahan turvan.

Vapaa-aikaani olen saanut paljon uutta sisältöä, elämyksiä ja kokemuksia, sekä uusia tuttavuuksia. Mukavan porukan kesken on hienoa matkustella ja käydä tapahtumissa, jotka muutoin jäisivät kokematta. Jäsenille tarjottavat etuudet ovat jo osoittaneet tarpeellisuutensa, esim. matkavakuutus ja päiväraha lomautuksen aikana. Jyty antaa yhteisöllisyyden tunteen, ja tuen ja turvan työelämässä.


Satu, kirjastovirkailija